Project management workflows just got a lot easier

 

Selvom mange Microsot 365 redskaber er simple at bruge til hverdagsarbejde – skrevet dokumenter, regneark, præsentationer osv – skaber programmer som SharePoint ofte flere udfordringer end muligheder.

For eksempel kan understøttelse af projektledelsesarbejdsgange ofte være mere kompliceret og tage meget længere tid end planlagt.

Så, hvad mangles?

Alt ting, alle vegne

Det er svært at samarbejde, når du ikke har en struktureret projektarbejdsområde – et center for operationer, hvor du og dit team kan knuse projekter og samarbejde succesfuldt. I stedet, bruger du mange timer på at søge efter vitale dokumenter, som er spredt ud over det hele. Du går igennem Outlook, OneDrive, Microsoft Teams, fildrevs, skriver frem og tilbage mellem trejde-part projektstyringssystemer.

For ikke at nævne frustrationen af aldrig at have tid til at lære alle de nye applikationer som Microsoft forsat udgiver, lad være at finde et øjeblik for at forstå, hvordan man udnytter dem i dine projekter.

Hvordan projektstyring skulle være

Men hvordan ville et Microsoft 365-miljø til strømlinet og lukrativ projektplanlægning og styring se ud? I tider, hvor moderne virksomheder er nødt til at holde sig ajour og tilpasse sig til at imødekomme deres stadigt skiftende markeder, har du brug for en løsning, der er modulopbygget – en, der kan bøjes og skaleres på få timer – når du har brug for det.

Dit projektarbejdsområde har brug for struktur. Det er vitalt at navigere, finde og bruge dine filer og dokumenter skiftevist – uden overdreven faneblad mellem forskellige apps. Du har brug for en one-stop butik, hvor alle dine dokumenter, emails, indsigt, opgaver og alt andet, du har brug for til meget effektiv projektstyring, er blot et klik væk. Forestil dig fuldstændig integration, aldrig at skulle forlade Microsoft 365 eller Microsoft Teams og være i stand til at udnytte den enorme magt i enhver applikation – inklusive dem, du tidligere ikke ville have været i stand til at bruge på nogen meningsfuld måde.

WorkPoint 365 gør alt det nævne, og mere til.

At starte WorkPoint 365

At stare et projekt burde være en brise.

Brug af WorkPoint, sammensætning af et team, udføres inden for få sekunder. Teamet vil blive tildelt opgaver, som automatisk vil blive gemt, og bragt direkte til “idé”-fasen, hvor hver subtask afslører for dig og dine udpegede teammedlemmer.

Holdmedlemmer kan derefter følge instruktionerne tydeligt og spore fremskridt uden problemer. Takket være den responsive skabelonguide vil brugerne kun nogensinde se de relevante dokumentskabeloner til den type projekt, der er oprettet. Dette sparer alle en masse tid på at søge efter den rigtige ting – og fører til bedre flow og hurtigere projektafslutning.

Central Projeket Power

Ved brug af WorkPoint instrumentbræt, modtager du et øjeblikkelig overblik over projekt fremskridt, rappoter om projektbudgetter, og gemte dokumenter direkte fra et fokuseret centralt udsigt.

WorkPoint fungerer ikke i et tilsyneladende separat univers, som mange apps fra tredjepart gør; det er lige der sammen med dig i alle Microsoft 365-værktøjer.

I sidste ende udvider WorkPoint standardfunktionaliteterne – åbner et rigt beholdning af vitale projektfunktioner og værktøjer, sikrer strømlinet projektafslutning og succes.