Devoteam fremhæver WorkPoint og ProActive som leverandører i ESDH/ECM Rapport 2019

 

Office365 fremhæves i ESDH/ECM Rapporten 2019
                

For sjette gang, har Devoteam udgivet deres årlige ESDH/ECM Rapport for 2019. Rapporten giver en gennemgående vurdering af systemer og leverandør indenfor branchen, samt præsenterer et hav af spændende cases. WorkPoint & ProActive indgår i rapporten og har fået en positiv vurdering. Læs mere i artiklen:

 

Office 365 står højt på dagsordenen

Som et særligt tema i år, har Devoteam valgt at fremhæve Office 365 som et afgørende område indenfor ESDH/ECM. Det handler i høj grad om hvordan leverandører foreholder sig til platformen og hvordan organisationer kan starte processen for at optimere brugen af Office 365.

For WorkPoint’s salgsdirektør, Michael Buades, er det meget positivt signal. Grundet at det bekræfter den strategiske retning for WorkPoint, særligt i forhold til ESDH-samarbejdet med ProActive.

Da Office 365 er det grundlæggende fundament for WorkPoint 365 & ESDH, så kan vi kun støtte op om vigtigheden i at udnytte fordelene ved Office 365. For os handler det om at skabe en moderne arbejdsplads, hvor medarbejderen får en intuitiv, fælles og enkel brugergrænseflade med genkendelighed på tværs af platforme”.

 

WorkPoint 365 til tops med komplet Office 365 integration

Ligesom sidste år, har Devoteam inkluderet en evaluering af de væsentligste systemer/leverandører. Evalueringen tager udgangspunkt i følgende 5 centrale kriterier:

  • Leverandørstyrke og udbredelse
  • Dokument, sag og projekt
  • Procesunderstøttelse og automatiseringer
  • Roadmap og innovation
  • Arkitektur

Som opsummering, har WorkPoint scoret højt i forhold til kriteriet vedr. dokument, sag og projekt. Dette skyldes i højt grad, at WorkPoint specialiserer sig i at skabe en enkel og fleksibel brugergrænseflade. En brugergrænseflade hvori man kan håndtere et stort antal af opgaverne/forretningsprocesser relateret til styring af projekter, dokumenter og sager på tværs af organisationer og andre digitale platforme.

Det er især værd at bemærke, at WorkPoint er blevet meget positivt vurderet i forhold til dets arkitektur. Dette skyldes i høj grad den komplette integration til Office 365. Integrationen formår at integrere hele Microsofts produktporteføjle af applikationer såsom Teams, Flow og Power BI. Mange andre systemer er også basereret på Microsoft teknologi, men formår kun at bringe dele af Office 365 platformen i spil. Med WorkPoint 365 kan Office 365 i langt højere grad anvendes som et strategisk værktøj, som skaber synergi på tværs af arbejdspladser for at skabe fundamentet for den digitale arbejdsplads.

Ønsker du at vide mere om ESDH/ECM, er du meget velkommen til at tage fat i salgsdirektør Michael Buades på mbu@workpoint.dk

Ønsker du at læse mere om WorkPoint’s ESDH/ECM, klik her.

Hvis du ønsker at se ESDH/ECM Rapporten 2019 lavet af Devoteam, klik her.