(Foto: Miriam Nielsen – Shop Logo)

Den 13. juni har WorkPoint & ProActive indgået en aftale med Dansk Røde Kors organisationen for at levere en ny platform for videndeling. Få mere at vide i denne artikel:

WorkPoint er stolt af at meddele, at der for nylig er opnået enighed med Røde Kors-organisationen. Aftalen var baseret på et offentligt udbud, som WorkPoint vandt i samarbejde med en af deres danske partnere, ProActive.

Aftalen består af en kombination af ProActives integrerede Intranet og WorkPoint EDM-løsning med Office integration. Platformen er baseret på SharePoint og SharePoint Online, der giver alle nødvendige værktøjer til at skabe en moderne og digital arbejdsplads. Ifølge WorkPoint Sales Director Michael Buades leverer platformen en fantastisk intuitiv brugerflade.

” Platformen udnytter alle mulighederne for Office 365 til samarbejde, mobilitet, søgning og social interaktion. Som bruger får du en intuitiv grænseflade, der giver brugerne det fulde overblik over kritiske forretningsområder. Dette er essentielt for at skabe et moderne werkplaats der systemiserer en organisationsproces for dokument- og sagsbehandling “.

 

Cementering af positionen som ledende EDM-udbyder

I de sidste par år har WorkPoint udviklet en stærk position som en af de førende EDM-løsninger. Denne aftale understøtter den opfattelse, da det involverer en stor og velkendt forretningsorganisation som Røde Kors. Michael Buades tilføjer også, at aftalen har stor betydning for WorkPoint og deres position:

“Selvfølgelig er vi begejstrede for, at vi kan nå til enighed med Røde Kors. Det styrker vores position som en af de mest fleksible udbydere af forretningsløsninger til EDM. Ved at levere knowledge-sharing platforme til projekter, sager, dokumenter, e-mails og kontrakter, kan vi straks tilpasse sig de forskellige behov i store og komplekse organisationer, hvilket er afgørende for mange af vores brugere. “

Som sagt, var aftalen i samarbejde med ProActive. WorkPoint og ProActive har arbejdet sammen om mange komplekse og omfattende projekter, og der findes et velprøvet og troværdigt partnerskab mellem de to organisationer.

Den 6. september deltager WorkPoint og ProActive i EDM-konferencen 2018 i København. Her kan du møde begge organisationer, for at få yderligere dialog om hvordan man optimerer processerne til data-, dokument- og sagsbehandling.

Bestil dit møde på konferencen om følgende link: Book dit møde nu

 

 Hvis du ønsker yderligere oplysninger om EDM eller denne artikel, bedes du kontakte WorkPoints salgschef Michael Buades på mbu@workpoint.com eller +4526851833