WorkPoint anerkendt blandt de 20 mest lovende SharePoint Solution Providers 2015 af CIO Review

Pressemeddelelse – FREMONT, CA – 24. december 2015 – WorkPoint gør det til CIO Reviews bedste SharePoint Solution Providers liste for sin ekspertise i at omdanne SharePoint til en Business-Critical Solution Platform.

WorkPoint er kommet med på det amerikanske forretnings- og teknologimagasin CIO Reviews liste over SharePoint Solution Providers for sin ekspertise i at omdanne SharePoint til en forretningskritisk løsningsplatform. Listen præsenterer de 20 mest lovende SharePoint Solution Providers i 2015. Placeringen er baseret på evaluering af WorkPoints ekspertise til at transformere SharePoint til en forretningskritisk løsningsplatform. Den årlige liste over selskaber er udvalgt af et panel af eksperter og medlemmer af CIO Reviews redaktionelle bestyrelse med et mål om at anerkende og fremme teknologisk iværksætteri. Softwarevirksomheden gør det muligt automatisk at nedarve data og hjælper med at aggregere data i systemerne. WorkPoint øger også antallet af site collections i SharePoint. Alle disse egenskaber gør det muligt at skabe forretningskritiske løsninger på en effektiv måde uden brug af bulk-udvikling og programmering.

Om CIO Review

CIO Review bestræber sig konstant på at identificere “De Bedste” i en lang række områder af betydning for teknologivirksomheder. Gennem nomineringer og dialog med industriens ledere, udvælger redaktørerne de bedste i forskellige kategorier. SharePoint Special Edition er en årlig liste over de 20 mest lovende SharePoint Solution Providers i USA. For mere information, besøg hjemmesiden her.

Om WorkPoint

WorkPoint har fokus på at udnytte videnstunge kompetencer i stedet for at bruge unødige ressourcer på rutineopgaver. Resultatet er en stignende motivation og øget konkurrenceevne. Softwarevirksomheden leverer standardløsninger oven på SharePoint Online, der er let at konfigurere og tilpasser sig specifikke behov for at styre de bløde data i et selskab. For mere information, besøg WorkPoint’s hjemmeside her.

Følg dette link til det fulde magasin og se side 41 for artiklen om WorkPoint.