Balancere livet mellem professionel håndbold og software tester

Maibritt Kviesgaard er en del af en aftale mellem WorkPoint og Team Esbjerg. Tidligere i år har tidligere professionelle håndboldspiller og højrefløj til Team Esbjerg Maibritt Kviesgaard arbejdet som software-tester på WorkPoint. Selv om det måske lyder som et mismatch, eksisterer der nogle ligheder mellem det fysiske og intense spil af håndbold og den komplekse og digitale verden af ​​IT. Få mere at vide i denne artikel:

Maibritt Kviesgaard  involverer livet som håndboldspiller på banen ofte blod, sved og tårer. Det tager en masse engagement og lidenskab for at nå toppen som en fuldtids professionel. Det er også derfor at mange spillere er dedikeret 100% til spillet. Men mange spillere fokuserer også på en karriere uden for håndbold og forsøger at lave en balance mellem professionel håndbold og skabe en erhvervskarriere.

Maibritt Kviesgaard har i de sidste 10 år arbejdet som professionel håndboldspiller. Hun har gennem hele sin karriere spillet mere end 100 kampe på det danskholdet og på flere tophold i Danmark som Team Esbjerg, Kolding IF, GOG, SK Aarhus og FC Midtjylland. Mens hun hos hendes seneste klub Team Esbjerg kom ind i softwarehuset WorkPoint som system tester. Selvom det måske ikke synes at være den bedste pasform, har det stadig været en god form for Maibritt Kviesgaard.

“Det er faktisk helt tilfældigt, at jeg endte som system tester. Jeg ønskede at finde noget, der støttede min uddannelse som fysioterapeut, men denne stilling passer perfekt til både min tidsplan og personlighed. Fleksibiliteten giver mig mulighed for at tilpasse min tidsplan til spil, praksis og mere. Imens at planlægningsaspektet som en tester giver mig mulighed for at være både struktureret og systematisk “.

Ligheder mellem professionel håndbold og it

I starten blev forståelsen af ​​WorkPoint-systemet hurtigt den største udfordring. Men heldigvis har Maibritt altid været meget tech-savy, når det kommer til at lære nye systemer og programmer. Dette er især praktisk, når du arbejder i en verden der hedder WorkPoint, SharePoint Online og Office 365.

“Det har været udfordrende at forstå systemet, da der er mange forskellige og komplicerede funktionaliteter. Jeg forstår dog processen. Ved at følge en testplan kan jeg altid se, at jeg har brug for at få specifikke resultater, eller hvis noget ikke hænger ordenligt sammen “.

Ifølge Mai-Britt Kviesgaard er der ligheder mellem de to erhverv:

“Som håndboldspiller skal vi lære mange forskellige offensive og defensive systemer for at få vores team til at udføre på højeste niveau. Som software tester kan du anvende den samme mentalitet. Det er også nødvendigt at lære forskellige systemer for at få produktet til at fungere på højeste niveau “

Et nyt netværk og fremtidige muligheder for Maibritt Kviesgaard

For Maibritt Kviesgaard har joboplevelsen på WorkPoint åbent mange nye muligheder. Under hendes ophold har hun mødt mange interessante mennesker inden for testområdet, som har udvidet hendes netværksforbindelser kraftigt. 

“Selvom jeg har lært mange nye tekniske færdigheder som tester, er jeg mest begejstret for at udvide mit netværk med nye forbindelser. Som håndboldspiller består det meste af mit netværk af folk inden for sport, så det er dejligt at møde mennesker inden for et andet forretningsområde. “

Hun tilføjer også til dette, at oplevelsen har åbnet hendes sind om, hvilken jobretningen hun skal forfølge.

“Jeg følger stadig min uddannelse og forfølger min drøm om at blive en fuldtids fysioterapeut. Men min erfaring på WorkPoint har åbnet mine øjne mod nye jobretninger, og jeg er utroligt åben for at teste mine nyudnævnte færdigheder i et fuldtidsjob inden for IT og software “

For yderligere spørgsmål om artiklen, kontakt marketingchefen på WorkPoint, Rolf Christiansen på rc@workpoint.dk eller +45 30800370