Advantive og WorkPoint har indgået et partnerskab. WorkPoint tilbyder organisationer en brugervenlig og intuitiv løsning for strømlining processer og procedurer i Microsoft 365 og SharePoint Online. Med WorkPoint kan Advantive tilbyde organisationer en fuld, simple og sikker løsning for dokumentstyring, projektstyring og sagsstyring.

Joep Fijen, commercial director for Advantive: “Som Microsoft Guldpartner er vi konstant på udkig efter nye muligheder for at lave en smart brug af Microsoft teknologien. Med WorkPoint er vi i stand til at optimere brugen og magten af Microsoft 365 og SharePoint. Det tilbyder organisationer fuld support for sags-orienteret og projektbasseret arbejde. Det er nemt at implementere og intuitiv at bruge. Dette hjælper organisationer sikkerhedsforanstaltning af deres forretningsprocesser og fuldt digitalisere projekter og organisere dem mere effektivt.”

WorkPoint 365 er en add-on for Microsoft 365, SharePoint Online og Microsoft Teams. WorkPoint tilbyder organisationer en central platform til forming af forretningløsninger, som projektstyring, dokumentstyring, processtyring, HR-styring og kontraktstyring. Alt information forbliver i det velkendte Microsoft 365-miljø. Resultatet er en kontrolleret på projekter og processer, nem overholdelse af regler og regulationer, maksimal sikkerhed og high-level af Governance.

Asger Steffensen, Partner Development Manager for WorkPoint: “Vi er megetentusiastisk omkring vores samarbejde med Advantive. We har delt passion for innovative løsninger til organisationer basseret på Microsoft teknologien. Ved at bygge vores egen viden og erfaring, er det muligt at støtte Advantive’s relation i et felt af projektstyring og sagsstyring i samarbejde med Microsoft 365 / SharePoint Online.”

 

For mere information om Advantive: https://www.advantive.nl/ 

For mere information om partnerskabet, kontakt Partner Development Manager, Asger Steffensen: ast@workpoint.dk