Om WorkPoint A/S

Vores passion er dynamisk vidensdeling

WorkPoint er specialister i håndtering af bløde data

WorkPoint fokuserer på at udnytte videnstunge kompetencer fremfor at bruge unødige resurser på rutineopgaver. Resultatet af dette viser en stigning i motivationen og en forstærket konkurrenceånd. Det er den grundlæggende filosofi bag WorkPoint.

Forskellig fra andre løsninger på markedet er WorkPoint specialist i håndtering af virksomhedens bløde data fra dokumenter, opgave- og besked/e-mailhåndtering til virksomhedspolitikker og opbevarings-/aktiveringsinterfaces (CRM/SharePoint løsning). Ofte er, ellers oversete, rationaliseringsgevinster at finde netop her.

En skræddersyet løsning til videnstunge arbejdsflows

WorkPoint minimerer stress og reducerer spild på områder med synkron og asynkron interaktiv kommunikation ved at systematisere rutineopgaver og skabe en standardisering af processer. Som et resultat af dette, drager WorkPoint fuld udnyttelse af de videnstunge kompetencer og giver virksomheden overblik til fordel for hele organisationen.

Som redskab former WorkPoint et solidt grundlag for at maksimere rentabiliteten, skaber et overblik over organisationens økonomi og styrker derved konkurrencedygtigheden. Lige så vel som at skabe glade medarbejdere giver WorkPoint dem også rig mulighed for at blive kreative visionære.

Dansk-udviklet software

Moderselskabet og grundlaget for WorkPoint blev etableret i Danmark i 1995. WorkPoint er etableret af danske ingeniører, med viden som bygger på mange års erfaring inden for udvikling af standardprogrammer – programmer som er testet og tilpasset slutbrugerens ønsker og behov.

WorkPoint er bl.a.:

  • Microsoft Gold Partner
  • Årets (Microsoft) ISV* Partner 2015 (*Independent Software Vendor)
  • Medlem af Business-Critical SharePoint (BCSP)
  • AAA kreditvurdering

En partnerdrevet organisation

I dag er WorkPoint en partnerdrevet organisation. For konstant at sikre innovation og produktudvikling er det nødvendigt at have et tæt samarbejde samt en god dialog med de individuelle partnere. Som et resultat af dette er WorkPoint’s strategi at have et antal internationale partnere med god erfaring for udvikling af brede løsninger.

Sponsorater

Hos WorkPoint går vi op I at give noget tilbage til samfundet og støtter blandt udvalgte lokale arrangementer også følgende organisationer:

  • Danske Hospitalsklovne
  • Team Esbjerg Elitehåndbold
  • Cykelnerven Scleroseforeningen

 

 

Find ud af om WorkPoint 365 er noget for din virksomhed

Tilmeld dig et af vores webinarer og se hvordan WorkPoint 365 kan styrke videndelingen i din virksomhed.

+45 76 110 110