Sales Partner

Leaf: WorkPoint 365 er en fremtidssikret med integration til Office 365

Integration med Microsoft Outlook og mailhåndtering samt enkelt og intuitiv sagsstyring samlet i én løsning.

Prisvindende Microsoft Partner på Island, Leaf, ser mange fordele ved WorkPoint blandt andet i forhold til advokater og revisorer, som behøver en løsning til dokumenthåndtering og projektstyring, der samtidig kan håndtere alle mails og hjørner af kommunikationen i en virksomheden. For at blive en WorkPoint partner, var det yderst vigtigt for Leaf, at WorkPoint var en fremtidssikret løsning, som bygger bro til Office 365.

Ekpert på Microsoft cloud og Office 365

Leaf er en teknologisk ekspertudbyder af Microsoft cloudløsninger og Office 365 så vel som eksperter i IT infrastruktur. De leverer både til den private og offentlige sektor i form af løsninger, som tilgodeser forretnings- og arbejdsprocesser. Hvad end formålet er at øge medarbejderproduktivitet, sænke infrastrukturelle omkostninger eller øge skalerbarheden parallelt med virksomhedens udvikling, komplicerer Leaf ikke tingene med IT-fagsprog. For Leaf handler det udelukkende om at holde IT simpelt.

Microsoft cloud partner i Irland

Leaf er Irlands Microsoft Cloud Deployment Partner nr.1, vinder af Microsoft Ireland’s Cloud Partner of the Year Award 2012 og Microsoft Ireland’s SMB Partner of the Year 2013 og 2014.

Leaf leverer til et vidt omfang af kunder, deriblandt serviceinstanser, landbrugs- og fødevarevirksomheder, distributører og engrosvirksomheder, fritids- og turistindustrien så vel som den lokale regering – hovedsageligt koncentreret i SMV-sektoren med op til 250 brugere (som oftest 50-100 brugere).

Leaf computers & clouds
+353(0) 1 477 3153
info@computersandclouds.com
http://www.computersandclouds.com/

Find ud af om WorkPoint 365 er noget for din virksomhed

Tilmeld dig et af vores webinarer og se hvordan WorkPoint 365 kan styrke videndelingen i din virksomhed.

+45 76 110 110