Sales Partner

Inventio.IT sikrer optimal håndtering af dokumenter og mails til revisorer

Det er især et udpræget behov for skræddersyede it-løsninger til revisionsbranchen, der er underlagt store krav til dokumentation, som har fået Inventio IT til vælge WorkPoint.

Efter at have undersøgt markedet for it-løsninger, der er målrettet revisionsbranchen valgte Inventio.IT at udvide deres portfolio af innovative solutions med WorkPoint og WorkPoint Express.

“Vi har valgt WorkPoint som leverandør, fordi vi nu kan skræddersy it-løsninger, der passer præcis til revisionsfirmaers behov. Det er særligt WorkPoint’s synkronisering af dokumenter samt automatisk journalisering af mails, der er meget værdifuldt for branchen. Netop det er en akilleshæl mange steder, og det er et problem, når der er så store krav til dokumentation, som der er,” siger Key Account Manager hos Inventio.IT, Lars Johansen, og påpeger, at revisionsbranchen ikke får det optimale ud af et standard CRM-system.

“Vi er et Microsoft-hus. Derfor har vi undersøgt markedet for løsninger, som er baseret på SharePoint. Samtidig var automatisk journalisering og intern dialog vigtige elementer for os. Med WorkPoint kunne vi komme på markedet med en gennemtestet løsning og få tilført know how og kompetencer til vores egne medarbejdere,” siger Lars Johansen.

Gazelle-virksomhed tre år i træk

Inventio.IT består af cirka 50 medarbejdere med afdelinger i Storkøbenhavn og Århus. Med speciale i it-løsninger til revisionsbranchen har Inventio.IT godt 2.000 brugere af Microsoft Dynamics C5 og AuditPlus.

Inventio.IT er it-totalleverandører, som tilbyder hosting, it/sikkerhedsløsninger og ERP-løsninger som Microsoft Dynamics AX, NAV, C5 og AuditPlus. Herudover udvikler Inventio.IT også specielle løsninger til kunder, som har behov for det.

Inventio.IT er kåret som Gazellevirksomhed flere gange samt af Microsoft kåret som Årets C5 Partner. Inventio.IT fokuserer på små og mellemstore virksomheder, men servicerer også internationale kunders datter- og søsterselskaber i resten af Skandinavien, England og Kina.

Mark Honoré, Inventio.IT
+45 70 26 98 99
info@inventio.it
http://www.inventio.it

Find ud af om WorkPoint 365 er noget for din virksomhed

Tilmeld dig et af vores webinarer og se hvordan WorkPoint 365 kan styrke videndelingen i din virksomhed.

+45 76 110 110