Silver Partner

Axdata tilbyder ERP, projektstyring og Office 365 i én totalløsning

Skandinaviske Axdata har specialiseret sig i at levere ERP-løsninger som Microsoft Dynamix AX, dokumenthåndteringsløsninger og SharePoint. Nu vil Axdata integrere Microsoft Dynamics AX med WorkPoint 365, så kunderne via Microsoft Dynamics AX vil kunne bruge Office 365 og SharePoint som en naturlig del af forretningsprocessen.

“Der er rigtigt mange virksomheder, som har købt Office 365, uden at de får det optimale ud af SharePoint i forhold til projektstyring. Vi tror, det vil være meget attraktivt for vores kunder at få færdige løsninger, som WorkPoint 365, der er integreret med Dynamics AX,” fortæller Axdatas administrerende direktør Trond Johansson.

Effektivt værktøj til krævende dokumentation

Axdata har specialiseret sig i virksomheder inden for produktions-, ingeniør- og servicevirksomheder, som kræver meget dokumentation og styring af informationer. Her er WorkPoint 365 og onpremiseudgaven af WorkPoint et rigtig godt værktøj til at strukturere informationer, dokumenter og processer oven på SharePoint, mener Axdata, som påpeger udfordringer for virksomhederne med udviklingsprojekter i SharePoint.

“Problemet med SharePoint er, at det er en tom ramme, som kræver omfattende viden om selve værktøjet, og hvordan det fungerer for overhovedet at kunne komme i gang. Kommer man forkert fra start, kan man eksempelvis ikke tilføje ny funktionalitet i et dokumentbibliotek eller hurtigt og nemt opdatere alle eksisterende biblioteker med samme funktionalitet,” forklarer Trond Johansson.

Netop her spiller WorkPoint som standardløsning en vigtig rolle:

“WorkPoint har et stort potentiale, fordi det giver virksomheden adgang til et sæt branchetilpassede standardmoduler, der som udgangspunkt dækker omkring 80 procent af alle behov for kvalitetsstyring, kontaktstyring med dokument- og mailhåndtering, samt styring af workflows og processer på én gang i modsætning til udvikling af løsninger helt fra bunden. Det betyder, at vores kunder allerede fra starten er kommet rigtig langt og kun skal tilpasse den sidste del.”

Microsoft Predidents Club optager Axdata

Axdata blev stiftet i 1997 og har i dag 50 medarbejdere i Norge og Danmark med en kundeportefølje i Skandinavien, Europa, USA, Nordamerika, Canada og Asien. Axdata er blandt andet blevet kåret til norsk Microsoft Dynamics partner. Axdata tilhører desuden Microsoft Presidents Club, som repræsenterer de øverste fem procent af Microsofts partnere globalt.

Axdata
+47 469 44 000
http://www.axdata.no

Find ud af om WorkPoint 365 er noget for din virksomhed

Tilmeld dig et af vores webinarer og se hvordan WorkPoint 365 kan styrke videndelingen i din virksomhed.

+45 76 110 110