Atrendia: WorkPoint er unikt produkt bygget på SharePoint

Atrendia fokuserer hovedsageligt på LEAN kommunikation og informationsstyring og har stærke kompetencer inden for disse områder med WorkPoint.

“WorkPoint er unikt placeret på markedet som den eneste SharePoint teknologi, vi kender til, der både lever op til kravene om at være enkel og intuitiv og på samme tid, men under overfladen indeholde en stor sammenbindingskraft. Da Atrendias hovedfokus i højere grad ligger på brugbarheden end teknologien, er vi meget begejstrede over at arbejde med et så dynamisk produkt,” siger CEO, Michael Hoffman.

Spanske Atrendia har fokus på LEAN

Med hovedsæde i Spanien leverer Atrendia problemløsninger inden for intern kommunikation og fulde løsninger til alt fra små til globale organisationer.

Atrendia omfatter konsulenter, projektledere, softwareudviklere og administratorer. Atrendia har samarbejdet med hundredvis af organisationer, deriblandt syv Fortune-100 virksomheder for at øge omsætning, mindske stress og reducere spild inden for både synkron og asynkron kommunikation. Dette inkluderer mailhåndtering og beslutningsprocesser såvel som opbevaring/arkivering af grænseflader (CRM/SharePoint løsninger).

Atrendia
+45 2616 7969
info@atrendia.com
http://www.atrendia.dk/

Find ud af om WorkPoint 365 er noget for din virksomhed

Tilmeld dig et af vores webinarer og se hvordan WorkPoint 365 kan styrke videndelingen i din virksomhed.

+45 76 110 110