Office 365 og hvad så?

Udnyt potentialet i Office 365 fuldt ud med WorkPoint 365 forretningsløsninger

Standard forretningsløsninger på Office 365

Med Office 365 åbner der sig en hel række af muligheder for at opbygge standard forretningsløsninger på Microsofts anerkendte vidensplatform SharePoint Online – uden at involvere udvikling og programmering. WorkPoint 365 er en optimal mulighed for at bygge bro mellem Office-paletten i Office 365 og udnytte mulighederne i SharePoint Online. WorkPoint 365 tilfører således SharePoint Online en række værktøjer, som gør det nemt at opbygge forretningskritiske løsninger – eksempelvis til projektstyring, sagsstyring, relationsstyring og kontaktstyring.

WorkPoint 365 er målrettet virksomheder, som søger effektiv styring af arbejdsgange, håndtering af kritiske data og understøttelse af vidensdeling på tværs. WorkPoint 365 strukturerer dermed alle data via SharePoint Online og bygger bro til Office-pakken som MS Outlook, Word, Excel og PowerPoint. Dermed er det muligt at sammenkæde mails, vedhæftede filer, dokumenter, kontakter i Outlook med specifikke sager, projekter eller opgaver.

WorkPoint 365 er således en vidensportal på SharePoint Online, som gør det muligt at lave forretningskritiske løsninger på en nem og effektiv måde – uden risiko eller krævende udvikling. Løsningen er fuldt konfigurerbar og kan tilpasses branchespecifikke ønsker og behov.

WorkPoint 365 til Office 365 er en ideel løsning til virksomheden, som bare gerne vil fokusere på arbejdet – uden at koncentrere sig om drift, vedligeholdelse og installation af nye opdateringer.

Nedenfor ses forskellen på SharePoint-udvikling og WorkPoint 365:

 

hus1                           hus2                           hus3

Læs mere om hvordan WorkPoint 365 bygger videre på SharePoint-arkitekturen, og hvordan du opnår alle fordelene ved SharePoint Online her.

Du kan også læse vores data sheet og mini-case study og få indsigt i, hvordan WorkPoint transformerer Office 365 til en konfigurerbar forretningsløsning.

Find ud af om WorkPoint 365 er noget for din virksomhed

Tilmeld dig et af vores webinarer og se hvordan WorkPoint 365 kan styrke videndelingen i din virksomhed.

+45 76 110 110